Kunstgras balkon

Gratis advies over kunstgrasProfessionele legservice

Gratis advies & professionele aanlegservice

Door jaren van ervaring en kennis, is Koole Kunstgras uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in kunstgras. Naast het verkopen van verschillende soorten kunstgras waar we alles over weten, is het adviseren over kunstgras en het aanleggen van kunstgras een belangrijk onderdeel van ons bedrijf.

Neem contact op!

Kunstgras balkon goedkoop

Met kunstgras geeft u het balkon een natuurlijke uitstraling: creëer een groene oase op het balkon en bestel kunstgras goedkoop bij Koole Kunstgras. U heeft al kunstgras vanaf € 11,95 per m². Daarnaast hebben we regelmatig kunstgras aanbiedingen en restpartijen beschikbaar in onze kunstgras outlet.

Kunstgras leggen op beton of tegels

Regelmatig krijgen we de vraag: ‘kan ik kunstgras leggen op beton of tegels?’ Het antwoord is: ja! Wel zijn er een aantal punten waar u rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk dat water goed weg kan lopen. Hierdoor voorkomt u dat er regenwater op het balkon blijft liggen dat ervoor zorgt dat het kunstgras vies wordt en verkleurt.

Allereerst is het van belang om een kunstgras soort te kiezen die water goed doorlaat. Bij Koole Kunstgras zijn alle kunstgras soorten waterdoorlatend, dus in principe kunt u elk type kunstgras kiezen. Daarnaast is het belangrijk om drainagematten of drainagetegels onder het kunstgras te plaatsen. Drainagetegels zorgen ervoor dat water gelijkmatig wegloopt en beschermen de onderliggende laag. Ga naar onze accessoires-pagina om direct drainagetegels te bestellen:

Bekijk alle kunstgras accessoires Kunstgras aanleggen Neem contact op