Kunstgras balkon

Kindvriendelijk, zacht en comfortabelZeer realistisch kunstgras

Kunstgras balkon kopen

Indien u toe bent aan meer groen rondom het huis is kunstgras op het balkon een goede optie. Door de aanleg van kunstgras op uw balkon creëert u een natuurlijke en gezellige sfeer. Doordat kunstgras veel langer meegaat dan natuurlijk gras, het relatief goedkoop is en er nauwelijks onderhoud nodig is, is het de ideale duurzame optie om uw balkon meer kleur te geven. Wij bieden veel verschillende soorten kunstgras aan die geschikt zijn voor het balkon of terras. Om vanuit huis te kunnen beoordelen welk soort het best bij u past, is het bij ons mogelijk om gratis en vrijblijvend samples aan te vragen en deze thuis te ontvangen.

Gratis samples aanvragen

Voordelen van kunstgras op uw balkon of terras

Kunstgras is zeer geschikt voor op het balkon en uw (dak)terras. Zacht kunstgras zorgt voor een aangenaam gevoel en is zeer kindvriendelijk, zodat u de kinderen met een gerust hart kunt laten spelen en kruipen. Andere voordelen van kunstgras zijn:

  • Zeer slijtvast
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Levensduur van 10 tot 15 jaar
  • Zeer kindvriendelijk
  • Een natuurlijke uitstraling
  • Zacht en comfortabel

Kunstgras balkon goedkoop

Met kunstgras geeft u het balkon een natuurlijke uitstraling: creëer een groene oase op het balkon en bestel kunstgras goedkoop bij Koole Kunstgras. U heeft al kunstgras vanaf € 10,95 per m². Daarnaast hebben we regelmatig kunstgras aanbiedingen en restpartijen beschikbaar in onze kunstgras outlet.

Kunstgras leggen op beton of tegels

Bij een balkon of terras is er vaak sprake van tegels of een betonnen ondergrond. Deze harde ondergronden zijn veel minder waterdoorlatend dan aarde in de tuin. Het water dat door het kunstgras op uw balkon sijpelt verdampt minder snel, waardoor het kunstgras los komt te liggen en gaat verkleuren. Het is dus zaak om te zorgen voor een goed drainagesysteem door middel van bijvoorbeeld drainagestenen, het boren van gaatjes in de vloer of het plaatsen van een stabilisatiedoek. Om een zachter en aangenamer gevoel te creëren raden wij aan om eveneens een stabilisatiedoek of foam te gebruiken. Ook voor deze kunstgras accessoires kunt u bij ons terecht.

Hoe kunstgras leggen

Kunstgras sample aanvragen

Wilt u eerst het balkonkunstgras bekijken en voelen, dan kunt u gemakkelijk gratis samples aanvragen. Deze versturen we naar u toe zodat u thuis kunt bepalen welk soort kunstgras het best bij u past. Vraag direct uw gratis samples aan.

Gratis samples aanvragen

Meer informatie over kunstgras balkon of terras

Heeft u vragen over kunstgras op het balkon of terras of heeft u hulp nodig met het leggen van kunstgras? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 06 – 406 121 42 of een mail te sturen naar info@koolekunstgras.nl.