Budget kunstgras

Budget kunstgras vanaf € 10,95 Professioneel adviesGratis samples aanvragen

Kunstgras voor stuntprijzen: bij Koole Kunstgras koopt u budget kunstgras met 10 jaar garantie. Vraag een gratis sample aan en laat uzelf overtuigen van de kwaliteit van ons gras.

Waarom budget kunstgras kopen bij Koole Kunstgras?

Het goedkoopste kunstgras van hoge kwaliteit vindt u bij Koole Kunstgras. Doordat wij kunstgras in grote hoeveelheden inkopen, zijn we in staat om kunstgras zeer voordelig in onze webshop aan te bieden. Daarnaast hebben we goede contacten met onze leveranciers die ons op de hoogte houden van eventuele restpartijen en coupons. Hierdoor hebben we altijd goedkoop kunstgras in de aanbieding.

Ik wil gratis samples

De voordelen van onze producten:

  • Levertijd van 1-3 werkdagen
  • 10 jaar garantie
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Huisdiervriendelijk
  • Kindvriendelijk
  • Slijtvast
  • Weersbestendig
  • Zacht en comfortabel

Gratis advies over kunstgras en hoe aan te leggen

Door jaren van ervaring en kennis, is Koole Kunstgras uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in kunstgras. Naast het verkopen van verschillende soorten kunstgras waar we alles over weten, is het adviseren over kunstgras en hoe het best kunstgras aan te leggen een belangrijk onderdeel van ons bedrijf.

Neem contact op!

Wat zeggen klanten?

“Familie Teertstra uit Veenendaal was op zoek naar een kunstgrasmat voor de tuin waar de kinderen ook fijn op kunnen spelen. Daarom kozen ze voor Kunstgras Finesse, een kunstgrassoort met een hoge dichtheid die hierdoor heel comfortabel aanvoelt. Aangezien het gezin zelf de tuin heeft afgegraven en de tuin met infillzand heeft opgevuld, kostte het slechts een paar uur om het kunstgras aan te brengen.”

Bekijk meer projecten

Kunstgras aanbieding

Regelmatig kopen we restpartijen op waardoor we kunstgras tegen een lage prijs aan kunnen bieden. Daarnaast zijn producten uit ons vaste assortiment regelmatig tijdelijk in de aanbieding. Het komt wel eens voor dat we een kunstgras aanbieding hebben die niet op de website staat. Neem dus altijd even contact op om te vragen naar de meeste actuele aanbiedingen.

Hulp bij aanleggen

Kunstgras is eenvoudig aan te leggen, vooral als u beschikt over de juiste tools en leginstructies. Komt u er dan nog niet uit? Uiteraard adviseren we u graag over hoe u het beste kunstgras kan aanleggen. Neem contact op voor meer informatie.

Budget kunstgras – Veelgestelde vragen

Op de pagina met veelgestelde vragen vindt u veel informatie over kunstgras. Hieronder zetten we de meest gestelde vragen op een rij.

Hoe lang gaat kunstgras mee?

Kunstgras van Koole Kunstgras gaat tot 10 jaar mee. Hoe beter u het kunstgras onderhoudt, hoe langer het meegaat.

Hoe onderhoud ik kunstgras?

Veeg het kunstgras maandelijks en borstel het elke 3 maanden op. Dit is voldoende om het gras mooi te houden en te levensduur te bevorderen. Meer over kunstgras onderhoud leest u op de pagina Kunstgras onderhoud.

Is kunstgras kindvriendelijk?

Ja, al ons kunstgras is zeer geschikt om kinderen op te laten spelen.

Alle veelgestelde vragen

Vraag het Koole Kunstgras

Heeft u vragen over kunstgras of wilt u meer weten over het leggen van kunstgras? Neem contact met ons op:

Gratis sample aanvragen Neem contact op