Kunstgras outlet

Voordelig geprijsdTot 10 jaar garantieWeerbestendig en slijtvast

Voordelig kunstgras kopen in onze kunstgras outlet

In onze kunstgras outlet vindt u altijd de beste kunstgras deals: naast onze eigen collectie kunstgras hebben we ook altijd restpartijen en kunstgras coupons beschikbaar. De kunstgras coupons variëren in breedte, lengte, echtheid en prijs. Het aanbod kunstgras coupons verschilt per week en daarom raden we u aan om contact op te nemen. Dan geven we direct aan welke coupons er beschikbaar zijn.

06 4061 2142 Ik wil gratis samples

Vraag naar onze kunstgras restpartijen

Regelmatig komen er kunstgras coupons en kunstgras restpartijen binnen bij Koole Kunstgras, waardoor u aanzienlijk bespaart op de kosten voor kunstgras. In onze kunstgras outlet vindt u kunstgras coupons voor in de tuin en op het balkon. Wanneer u kunstgras op een balkon wilt aanleggen, zijn kunstgras coupons vaak zeer geschikt omdat u maar enkele m² kunstgras nodig heeft.

Projecten

Bekijk hieronder enkele van de projecten die met kunstgras van Koole Kunstgras aangelegd zijn!

Restanten met hoge korting kopen

In het aanbod van onze kunstgras outlet zit er qua restanten / coupons ongetwijfeld een stuk kunstgras dat groot genoeg is voor uw balkon, tuin of speelkamer. Naast kunstgras in meerdere kleuren, hebben we zeer natuurgetrouw kunstgras. Bij Koole Kunstgras hebben we verschillende soorten kunstgras van hoogwaardige kwaliteit die we zeer scherp aanbieden. Deze restanten hebben we direct op voorraad, waardoor u ze snel in huis heeft. Neem contact met ons op voor de diverse restanten uit onze kunstgras outlet.

Contact opnemen Ik wil gratis samples

Kunstgras aanleggen

Zelf kunstgras aanleggen is eenvoudig, maar u kunt ook kiezen voor onze aanlegservice. Met ons kunstgras stappenplan bij de hand heeft u binnen no time een prachtig kunstgrasgazon.

Kunstgras aanleggen

Kunstgras prijs

Met name de echtheid, volheid, zachtheid en de hoogte van het kunstgras zijn factoren die veel invloed hebben op de prijs. In elke prijsklasse kunnen wij u van dienst zijn.

Kunstgras prijs

Koole Kunstgras Outlet – Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over kunstgras in het algemeen? Bekijk onze Veelgestelde vragen om een beter beeld te krijgen van hoe u bijvoorbeeld kunstgras kan aanleggen. Hieronder vindt u een selectie van de meest gezochte vragen.

Wat kost kunstgras?

In onze kunstgras outlet vindt u kunstgras van € 10,95 tot € 39,95 per m². Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Hoe lang gaat kunstgras mee?

Indien goed onderhouden gaat kunstgras zo’n 10 jaar lang mee. Om de levensduur van kunstgras zo veel mogelijk te bevorderen, kunt u het gras maandelijks vegen en elk kwartaal opborstelen.

Hebben jullie gratis levering?

Bij een bestelling van boven de € 500 leveren we uw kunstgras gratis en snel bij u thuis. Uiteraard kunt u het kunstgras ook ophalen door een afspraak hiervoor te maken.