Kunstgras outlet

Tot 10 jaar garantieZacht en comfortabelSlijtvast en weerbestendig

Vraag naar onze kunstgras restpartijen

Regelmatig komen er kunstgras coupons en restpartijen binnen bij Koole Kunstgras, waardoor u aanzienlijk bespaart op de kosten voor kunstgras. In onze kunstgras outlet vindt u kunstgras coupons voor in de tuin en op het balkon. Wanneer u kunstgras op een balkon wilt aanleggen, zijn kunstgras coupons vaak zeer geschikt omdat u maar enkele m² kunstgras nodig heeft.

Voordelig kunstgras kopen

In onze kunstgras outlet vindt u altijd de beste kunstgras deals: naast onze eigen collectie kunstgras hebben we ook altijd restpartijen en kunstgras coupons beschikbaar. De kunstgras coupons variëren in breedte, lengte, echtheid en prijs. Het aanbod kunstgras coupons verschilt per week en daarom raden we u aan om contact op te nemen. Dan geven we direct aan welke coupons er beschikbaar zijn.

06 4061 2142 info@koolekunstgras.nl

Kunstgras coupons

Wilt u weten welke kunstgras coupons beschikbaar zijn? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Kunstgras aanleggen

Zelf kunstgras aanleggen is eenvoudig, maar u kunt ook kiezen voor onze aanlegservice. Met ons kunstgras stappenplan bij de hand heeft u binnen no time een prachtig kunstgrasgazon.

Kunstgras aanleggen

Kunstgras prijs

Met name de echtheid, volheid, zachtheid en de hoogte van het kunstgras zijn factoren die veel invloed hebben op de prijs. In elke prijsklasse kunnen wij u van dienst zijn.

Kunstgras prijs

Restanten met hoge korting kopen

In ons aanbod restanten / coupons zit ongetwijfeld een stuk kunstgras dat groot genoeg is voor uw balkon, tuin of speelkamer. Naast kunstgras in meerdere kleuren, hebben we zeer natuurgetrouw kunstgras. Bij Koole Kunstgras hebben we verschillende soorten kunstgras van hoogwaardige kwaliteit die we zeer scherp aanbieden. Deze restanten hebben we direct op voorraad, waardoor u ze snel in huis heeft.

Kom langs in onze kunstgras showtuin

Bezoek onze showtuin om te zien hoe onze soorten kunstgras er in het echt uitzien. In onze showtuin kunt u de verschillende kunstgrassen naast elkaar bekijken, ruiken en voelen. Neem contact op met Koole Kunstgras om een bezichtiging te plannen:

06 4061 2142        info@koolekunstgras.nl