Kunstgras tuin

Gratis verzending vanaf € 500Gratis adviesTot 10 jaar garantie

Kunstgras voor tuinen

Kunstgras in de tuin is perfect voor iedereen die houdt van een natuurlijk en onderhoudsarm gazon. Doordat kunstgras veel langer meegaat dan gras, niet te onderscheiden is van gras en de prijs van tuin kunstgras zeker niet aan de hoge kant ligt, is kunstgras een ideale oplossing voor in ieder tuinplan.

Gratis samples aanvragen

Kunstgras voor de tuin

Een tuin met kunstgras heeft maar weinig onderhoud nodig en daarnaast is het uiterlijk van kunstgras sterk verbeterd in de afgelopen jaren. Kunstgras ziet er natuurlijk uit en voelt zacht en comfortabel aan. Met kunstgras voor de tuin profiteert u van de voordelen van natuurlijk gras, terwijl u weinig tijd kwijt bent aan onderhoud. Daardoor houdt u meer tijd over om in uw tuin van uw kunstgrasgazon te genieten!

De voordelen van kunstgras in de tuin

De voordelen van kunstgras zijn eindeloos:

  • Kunstgras is kindvriendelijk en huisdiervriendelijk
  • Kunstgras laat water goed door, zodat het niet modderig wordt in uw tuin
  • Kunstgras is zacht en comfortabel
  • Kunstgras is onderhoudsarm
  • Kunstgras is slijtvast.

Gratis en professioneel advies

Door jaren van ervaring en kennis, is Koole Kunstgras uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in kunstgras. Naast het verkopen van verschillende soorten kunstgras waar we alles over weten, is het adviseren over kunstgras en hoe u kunstgras zelf aan kunt leggen een belangrijk onderdeel van ons bedrijf.

Neem contact op

Tip: wist u dat kunstgras ook ideaal is voor op een balkon of in een speelhoek?

Kunstgras sample aanvragen

In onze showroom in Almere kunt u ons prachtige tuin kunstgras in het echt bekijken. Heeft u daar geen tijd voor of is Almere te ver? Dan sturen we u graag een klein stukje kunstgras op. Vraag een sample aan via het sample aanvraagformulier.

Gratis samples aanvragen

kunstgras outlet

Wat zeggen klanten?

‘Wij hebben verschillende offertes opgevraagd bij kunstgras boeren, maar Koole Kunstgras was by far de goedkoopste. Wij kozen voor Kunstgras Excellence, omdat dit type goed geprijsd is maar er wel heel natuurlijk uitziet. We hebben eerst een aantal samples opgevraagd, die we al binnen 2 dagen in de brievenbus kregen. Het is echt comfortabel om op het kunstgras te liggen en te lopen: ook bij hoge temperaturen.’

Bekijk meer projecten

Kunstgras aanleggen in de tuin is kinderspel

Met de juiste tools en leginstructies kan iedereen kunstgras in de tuin leggen. We raden u aan om de aanleginstructies zorgvuldig door te nemen om u goed voor te bereiden op het leggen van kunstgras. Een belangrijk aandachtspunt bij het aanleggen van kunstgras is de ondergrond. Zeker wanneer u kunstgras voor de tuin koopt, moet u de ondergrond goed voorbereiden. Lees hier meer over het voorbereiden van de ondergrond.

Hoe kunstgras leggen?

Kunstgras tuin – Veelgestelde vragen

Het kan zijn dat u op dit moment nog vol vragen zit. Op de pagina Veelgestelde vragen vindt u daarom alle vragen over kunstgras. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over kunstgras voor in de tuin.

Hoe lang gaat kunstgras mee?

Kunstgras gaat – mits goed onderhouden – tot zo’n 10 jaar mee. De levensduur van het kunstgras in uw tuin hangt af van verschillende factoren. Zo is het goed om regelmatig het kunstgras te vegen en bladeren en afval van het gras te verwijderen.

Is kunstgras kindvriendelijk?

Ja, kunstgras is zéér kindvriendelijk. U kunt uw kinderen zonder zorgen laten spelen op het gras.

Kan ik kunstgras onder een zwembad leggen?

Kunstgras kan onder een zwembad in uw tuin gelegd worden. Al ons gras is geschikt voor onder een zwembad en het plaatsen van gras onder een zwembad heeft geen invloed op de levensduur ervan.

Welke ondergrond heb ik nodig voor kunstgras?

De ondergrond moet geschikt zijn voor kunstgras; anders heeft het een negatieve impact op de levensduur ervan. Een goede ondergrond zorgt voor een egaal, waterdoorlatend en stabiel kunstgras. De grond onder kunstgras moet afgegraven worden waarna er zand wordt geplaatst. U kunt ook kiezen voor granulaat of menggranulaat.

Alle veelgestelde vragen