Kunstgras Zeewolde

Bent u op zoek naar kunstgras voor uw huis of balkon in Zeewolde? Vanaf € 10,95 per m² bestelt u kunstgras online bij Koole Kunstgras. Alle onze kunstgras soorten zijn onderhoudsvriendelijk, van topkwaliteit en geschikt voor zowel kinderen als huisdieren. Uw tuin in Zeewolde is elk seizoen prachtig groen en onderhouden. Bestel nu ons voordelig kunstgras of vraag een sample aan.

06 4061 2142 Ik wil gratis samples

Kunstgras in Zeewolde

Fleur uw tuin of balkon snel op door topkwaliteit kunstgras te bestellen bij Koole Kunstgras. Selecteer eenvoudig de maat, soort en kleur en maak uw bestelling. Uw kunstgras ligt daarna snel in uw tuin of op uw balkon in Zeewolde.

Prijzen

Onze prijzen variëren per kunstgras soort. De prijs is afhankelijk van de kwaliteit, echtheid en duurzaamheid van het materiaal. Wanneer u kiest voor een kunstgras uit het hogere segment, heeft u een mat die bijna niet van echt gras te onderscheiden is. Bij goedkopere varianten zijn er minder bruine kunstgrasvezels in het gras aanwezig, waardoor het gras op echtheid inlevert.

Kunstgras assortiment

Samples binnen 3 werkdagen in Lelystad bezorgd

Heeft u op onze website een geschikte kunstgrasmat gevonden, maar wilt u hem eerst in het echt bekijken? Vraag dan aan sample aan, dan krijgt u hem binnen 3 werkdagen in huis. Ook kunt u altijd bellen met Koole: wij geven u graag vrijblijvend advies.

06 4061 2142 Ik wil gratis samples

Wij zijn actief in Zeewolde en omgeving:

 • Zeewolde Centrum
 • Zeewolde Trekkersveld III
 • Zeewolde Bergkwartier
 • Zeewolde Horsterparc
 • Zeewolde Parkkwartier
 • Zeewolde Zuid
 • Zeewolde Vestingveld
 • Zeewolde De Akkers
 • Zeewolde Horsterveld Noord
 • Zeewolde Horsterveld Zuid
 • Zeewolde Gildenveld
 • Zeewolde Krachtenveld
 • Zeewolde Planetenveld

Kunstgras aanleggen

Zelf kunstgras aanleggen is eenvoudig, maar voorbereiding is het halve werk en daarom raden we u aan om eerst zorgvuldig de leginstructies door te lezen.

 1. Denk vooraf eerst goed na waar u de kunstgrasmat wilt plaatsen en hoeveel stroken van 2 of 4 m² u nodig heeft.
 2. Vervolgens verwijdert u het gras en de bestrating op de plek waar het gras komt te liggen.
 3. Als er al 5 cm zand onder de bestrating ligt, hoeft u het zand niet te vervangen. Ligt er geen 5 cm zand? Dan moet u eerst 10 cm grond onder het maaiveld weggraven en zorgen dat de grond vlak is.
 4. Zorg dat er stoepbanden of andere kantopsluiting klaarligt als u begint met het aanleggen van het kunstgras.
 5. Vul het afgegraven gedeelte met nieuw zand op tot ongeveer 1 cm boven het maaiveld.
 6. Met een trilplaat trilt u het zand vervolgens af.
 7. Egaliseer heel nauwkeurig het zand tot 1 cm onder de kantopsluiting.
 8. Plaats het stabilisatiedoek op het zand en reken op 5 cm extra per rand. Snij het doek 1 cm binnen de kantopsluiting af en controleer of het doek helemaal vlak en kreukloos ligt.
 9. Nu is het tijd voor het plaatsen van het kunstgras. Zorg dat alle matten in dezelfde vleugrichting liggen.
 10. Als het kunstgras strak ligt, snijdt u het kunstgras langs de randen af zodat u 3 mm langs de randen overhoudt. Is de mat breder dan 4 meter? Leg de kunstgras stroken dan strak tegen elkaar aan.
 11. Pak de kunstgraslijm en meng deze zorgvuldig. Sla beide matten open en leg de lijmband tussen de matten, zodat de lijmband ongeveer 20 cm onder beide matten ligt. Smeer vervolgens de kunstgraslijm op de lijmband en zorg dat u niet morst op het kunstgras, want deze lijm is niet eenvoudig te verwijderen.
 12. Leg vervolgens de kunstgrasmatten op de lijmband en laat het kunstgras ongeveer 3 uur met rust zodat de lijm goed aan het kunstgras kan hechten.
 13. Strooi inlegzand over het kunstgras en veeg het zand in de grasmat tot het zand niet meer te zien is.
 14. Geniet van uw prachtige kunstgrasmat!

Kunstgras Zeewolde – Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over hoe u kunstgras moet leggen of onderhouden? In onze Veelgestelde vragen hebben we allerlei vragen en antwoorden verzameld. Hieronder vindt u een selectie van de meest gezochte vragen.

Wat kost kunstgras in Zeewolde?

We bieden voordelig kunstgras aan van topkwaliteit. Onze prijzen variëren van € 10,95 tot € 39,95 per m² en bestelt u meer dan € 500? Dan wordt uw kunstgras zelfs gratis thuisbezorgd.

Hoe onderhoud ik kunstgras?

Een van de grote voordelen van kunstgras is dat het onderhoudsvriendelijk is en daarom ideaal voor elke tuin of balkon. Als u uw kunstgras maandelijks veegt en eens in de drie maanden borstelt ligt uw kunstgras er altijd prachtig bij.

Hebben jullie gratis bezorging in Zeewolde?

Ja zeker! Als u meer dan € 500 aan kunstgras en accessoires bestelt, dan is onze levering gratis bij u thuis in Zeewolde en omstreken. Uiteraard is het ook mogelijk om uw kunstgras op te halen. Maak hiervoor een afspraak.