Kunstgras kopen

Tot 10 jaar garantieZacht en comfortabelSlijtvast en weerbestendig

Kunstgras

Bij Koole Kunstgras vindt u natuurlijk kunstgras, budgetkunstgras, sierkunstgras en sportgras tegen zeer goedkope prijzen. Het kunstgras is bijna niet van echt te onderscheiden en ook nog eens kindvriendelijk. Al vanaf € 10,95 per m² heeft u natuurlijk ogend kunstgras in uw tuin of balkon liggen.

Gratis samples aanvragen

Waarom kunstgras kopen?

Kunstgras is ideaal voor mensen die houden van een groene tuin, maar niet veel tijd kwijt willen zijn aan onderhoud. Wilt u kunstgras, maar weet u niet precies hoe u het zelf kan aanleggen? Dan kunt u onze aanleginstructie volgen. Naast dat kunstgras van Koole Kunstgras goedkoop is, heeft kunstgras de volgende voordelen:

  • Het is onderhoudsvriendelijk
  • Het is huisdiervriendelijk
  • Het is zacht en voelt comfortabel aan
  • Het is onderhoudsarm en slijtvast

06 4061 2142 Ik wil gratis samples

Groot aanbod goedkoop kunstgras

Of u nu op zoek bent naar kunstgras voor uw balkon of kunstgras in uw tuin wilt leggen: u vindt het bij Koole Kunstgras. Door op onderstaande links te klikken, ontdekt u direct ons aanbod bestaande uit:

Kunstgras aanleggen en onderhouden

Kunstgras van Koole Kunstgras is in alle opzichten precies wat u zoekt. Het ziet er mooi uit, is goedkoop, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig aan te leggen. Voor het aanleggen van kunstgras is een goede voorbereiding belangrijk. Op de pagina kunstgras aanleggen leggen we met behulp van een eenvoudig stappenplan uit hoe kunstgras aangelegd moet worden. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 06 4061 2142.

Qua onderhoud hoeft het kunstgras enkel maandelijks geveegd en eens in de drie maanden opgeborsteld te worden. Ideaal voor een onderhoudsvrije tuin! Op de kunstgras onderhoud pagina vindt u hier meer informatie over.

Kunstgras sample aanvragen

Wilt u eerst ons prachtige kunstgras in het echt bekijken? Dan sturen we u graag kleine stukjes kunstgras op zodat u het kunstgras goed kan voelen en beoordelen. Vraag een sample aan via het sample aanvraagformulier.

Prijzen van ons kunstgras

Bij Koole Kunstgras vindt u kunstgrassen in verschillende prijscategorieën. Zo geniet u al vanaf €10,95 per m² van een budget-grasmat, terwijl de prijzen van een natuurlijk ogende kunstgrasmat beginnen bij € 27,95 per m².  Op onze prijzenpagina vindt u meer informatie over de verschillende soorten kunstgrassen en kunt u meer lezen over de factoren die van invloed zijn op de prijs.

Kunstgras prijs

Neem contact op met Koole Kunstgras

Koole Kunstgras is al jaren actief en is een gespecialiseerd bedrijf in kunstgras. We hebben een ruim aanbod aan kunstgras van topkwaliteit voor voordelige prijzen. Graag geven we u advies over welke kunstgrassoort het beste bij uw tuin past. Neem contact op door te bellen naar 06 4061 2142 of te e-mailen naar info@koolekunstgras.nl voor vrijblijvend advies.

06 4061 2142 Ik wil gratis samples