Kunstgras kopen

Tot 10 jaar garantieZacht en comfortabelSlijtvast en weerbestendig

Kunstgras

Bij Koole Kunstgras vindt u natuurlijk kunstgras, budgetkunstgras, sierkunstgras en sportgras tegen zeer goedkope prijzen. Het kunstgras is bijna niet van echt te onderscheiden en ook nog eens kindvriendelijk. Al vanaf € 10,95 per m2 heeft u natuurlijk ogend kunstgras in uw tuin of balkon liggen.

Gratis samples aanvragen

Groot aanbod goedkoop kunstgras

Of u nu op zoek bent naar kunstgras voor uw balkon of kunstgras in uw tuin wilt leggen: u vindt het bij Koole Kunstgras. Door op onderstaande links te klikken, ontdekt u direct ons aanbod bestaande uit:

Waarom kunstgras kopen?

Kunstgras is ideaal voor mensen die houden van een groene tuin, maar niet veel tijd kwijt willen zijn aan onderhoud. Wilt u kunstgras, maar heeft u geen tijd om het zelf aan te leggen? Dan kunt u onze aanlegservice inschakelen. Naast dat kunstgras van Koole Kunstgras goedkoop is, heeft kunstgras de volgende voordelen:

  • Het is onderhoudsvriendelijk
  • Het is huisdiervriendelijk
  • Het is zacht en voelt comfortabel aan
  • Het is onderhoudsarm en slijtvast

06 4061 2142 Ik wil gratis samples

Kunstgras aanleggen en onderhouden

Kunstgras van Koole Kunstgras is in alle opzichten precies wat u zoekt. Het ziet er mooi uit, is goedkoop, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig aan te leggen. Voor het aanleggen van kunstgras is een goede voorbereiding belangrijk. Op de pagina kunstgras aanleggen leggen we met behulp van een eenvoudig stappenplan uit hoe kunstgras aangelegd moet worden. Natuurlijk kunt u het aanleggen ook overlaten aan ons. Voor meer informatie over onze aanlegservice neemt u contact op door te bellen naar 06 4061 2142.

Qua onderhoud hoeft het kunstgras enkel maandelijks geveegd en eens in de drie maanden opgeborsteld te worden. Ideaal voor een onderhoudsvrije tuin! Op de kunstgras onderhoud pagina vindt u hier meer informatie over.

Kunstgras sample aanvragen

In onze showroom in Almere kunt u ons prachtige kunstgras in het echt bekijken. Heeft u daar geen tijd voor of is Almere te ver? Dan sturen we u graag een klein stukje kunstgras op. Vraag een sample aan via het sample aanvraagformulier.

Prijzen van ons kunstgras

Bij Koole Kunstgras vindt u kunstgrassen in verschillende prijscategorieën. Zo geniet u al vanaf €10,95 per m² van een budget-grasmat, terwijl de prijzen van een natuurlijk ogende kunstgrasmat beginnen bij € 27,95 per m².  Op onze prijzenpagina vindt u meer informatie over de verschillende soorten kunstgrassen en kunt u meer lezen over de factoren die van invloed zijn op de prijs.

Kunstgras prijs

Neem contact op met Koole Kunstgras

Koole Kunstgras is al jaren actief en is een gespecialiseerd bedrijf in kunstgras en bestratingen. Met dertien producten hebben we een ruim aanbod aan kunstgras. Graag geven we u advies over welke kunstgrassoort het beste bij uw tuin past. Neem contact op door te bellen naar 06 4061 2142 of te e-mailen naar info@koolekunstgras.nl voor vrijblijvend advies.

06 4061 2142 Ik wil gratis samples