Kunstgras tuin

Kindvriendelijk, zacht en comfortabelNiet van echt gras te onderscheiden

Kunstgras voor de tuin

Kunstgras in de tuin is perfect voor iedereen die houdt van een natuurlijk en onderhoudsarm gazon. Een tuin met kunstgras heeft maar weinig onderhoud nodig en daarnaast is het uiterlijk van kunstgras sterk verbeterd in de afgelopen jaren. Kunstgras ziet er natuurlijk uit en voelt zacht en comfortabel aan. Met kunstgras voor de tuin profiteert u van de voordelen van natuurlijk gras, terwijl u weinig tijd kwijt bent aan onderhoud. Daardoor houdt u meer tijd over om in uw tuin van uw kunstgrasgazon te genieten!

Waarom kiezen voor een tuin met kunstgras?

De voordelen van kunstgras zijn eindeloos:

  • Kunstgras is kindvriendelijk en huisdiervriendelijk
  • Kunstgras laat water goed door, zodat het niet modderig wordt in uw tuin
  • Kunstgras is zacht en comfortabel
  • Kunstgras is onderhoudsarm
  • Kunstgras is slijtvast.

Tip: wist u dat kunstgras ook ideaal is voor op een balkon of in een speelhoek?

Kunstgras aanleggen in de tuin is kinderspel

Met de juiste tools en leginstructies kan iedereen kunstgras in de tuin leggen. We raden u aan om de aanleginstructies zorgvuldig door te nemen om u goed voor te bereiden op het leggen van kunstgras. Een belangrijk aandachtspunt bij het aanleggen van kunstgras is de ondergrond. Zeker wanneer u kunstgras voor de tuin koopt, moet u de ondergrond goed voorbereiden. Lees hier meer over het voorbereiden van de ondergrond.

Wilt u de zekerheid dat uw kunstgrasmat er strak bij ligt? Dan kunt u er ook voor kiezen om kunstgras te laten leggen door onze specialisten. Geef bij het plaatsen van uw bestelling aan dat u hier meer informatie over wilt ontvangen.

Hoe kunstgras leggen? Kunstgras prijs