Over Koole Kunstgras

Voor het beste kunstgras en passend advies is Koole Kunstgras dé partij in de regio Almere.

Door jaren van ervaring en kennis, is Koole Kunstgras inmiddels een gespecialiseerd bedrijf in kunstgras en bestratingen. We hebben maar liefst 13 soorten kunstgras voor u in ons assortiment! En wij bieden u een goede en snelle service. Of u nu gaat voor sportkunstgras, sierkunstgras of voor een van onze bekende budgetkunstgrassen. Wij weten zeker dat u blij wordt van deze investering.

Aangezien er veel verschillende soorten kunstgrassen zijn is het belangrijk dat u het beste advies krijgt wat in uw situatie past. Daarom geloven wij in persoonlijk en vrijblijvend advies over welke kunstgras het beste bij u past. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor dit vrijblijvende advies.

Kom de kunstgrassen gerust bekijken in onze showtuin in Almere

Vol trots mogen wij u ontvangen in onze showtuin op de Zandzuigerstraat 60 in Almere. U bent van harte welkom om onze kunstgrassen daar van dichtbij te bekijken. U kunt de grassoorten hier naast elkaar zien en voelen. Dit geeft u een goed beeld van hoe een van deze prachtige kunstgrassen in uw tuin of op uw balkon uitkomen. Maandag t/m Zaterdag kunt u onze showtuin op afspraak bezoeken.

Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? 

Bel of mail ons dan gerust. U bereikt ons op telefoonnummer 06 4061 2142 of per mail: info@koolekunstgras.nl. Wij helpen u graag verder.

Hopelijk tot ziens in onze showtuin!

Thom Koole
Eigenaar, Koole Kunstgras