Retourneren

Tot 10 jaar garantieBinnen 3 werkdagen in huis

Retourneren

Uiteraard hopen we bij Koole Kunstgras dat elke klant 100% tevreden is. Helaas komt het weleens voor dat u misschien niet helemaal een product krijgt dat aan al uw verwachtingen voldoet. In dat geval, aarzel niet om zo snel als mogelijk contact met ons op te nemen via onderstaande contactmogelijkheden. U wordt dan zo snel als mogelijk geholpen. We komen er altijd gezamenlijk uit.

06 4061 2142 info@koolekunstgras.nl

Retourproces

Bestellingen die op maat gemaakt zijn kunnen helaas niet geretourneerd worden. Heeft u echter een standaardproduct gekocht bij ons (bijvoorbeeld bepaalde accessoires)? Meld uw retourproduct(en) binnen veertien dagen na bestelling aan via info@koolekunstgras.nl onder vermelding van de retourreden en uw originele bestelnummer. Na ontvangst van uw e-mail nemen we contact met u op om het proces verder door te spreken. Na ontvangst van het product wordt deze eerst door ons gecontroleerd om ervan zeker te zijn dat het product nog in originele staat is. Indien goedgekeurd, krijgt u het volledige aankoopbedrag of een gedeelte hiervan binnen dertig dagen teruggestort op uw rekening.

Neem contact op met Koole Kunstgras

Koole Kunstgras is al jaren actief en is een gespecialiseerd bedrijf in kunstgras en bestratingen. Met dertien producten hebben we een ruim aanbod aan kunstgras. Graag geven we u advies over welke kunstgrassoort het beste bij uw tuin past. Neem contact op door te bellen naar 06 4061 2142 of te e-mailen naar info@koolekunstgras.nl voor vrijblijvend advies.

06 4061 2142 Ik wil gratis samples